JAVNA OBJAVA PROSTIH DELOVNIH MEST

3. 02. 2020

​​Kontrola zračnega prometa Slovenije, d. o. o., Zgornji Brnik 130n, 4210 Brnik - Aerodrom objavlja več prostih delovnih mest:

KONTROLOR ZRAČNEGA PROMETA - ZAČETNIK M/Ž

Pogoji za zasedbo:
- V. stopnja izobrazbe,
- aktivno znanje angleškega jezika,
- znanje uporabe računalnika,
- vozniško dovoljenje B kategorije,
- starost do vključno 25 let na dan zaključka objave.

Od kandidatov se pričakuje:
- samozaupanje (čustvena stabilnost),
- psihofizična stabilnost,
- sposobnost hitrega učenja in odločanja,
- nekaznovanost,
- zdravstvena sposobnost v skladu z Uredbo Komisije (EU) 2015/340.

Kandidati, ki bodo izbrani na podlagi analize vlog, bodo vabljeni na opravljanje testa ustreznosti za ta poklic FEAST, ki bo potekal v angleškem jeziku. Testiranje kandidatov se bo izvajalo v aprilu in maju 2020. Kandidati, ki bodo uspešno opravili testiranje, bodo napoteni na psihološki in zdravniški pregled.

Z izbranimi kandidati bomo pogodbe o zaposlitvi sklenili predvidoma v septembru 2020 za določen čas 18 mesecev, to je za čas usposabljanja za pridobitev ustreznega dovoljenja za delo. Po pridobitvi ustreznega dovoljenja za delo bomo pogodbe o zaposlitvi sklenili za nedoločen čas. Prosta delovna mesta se nahajajo na sedežu družbe na Zgornjem Brniku.

Kandidati naj svoje vloge z življenjepisom, dokazilom o izobrazbi ter potrdilom o nekaznovanosti pošljejo najkasneje do 3. 4. 2020 na elektronski naslov: zaposlitev@sloveniacontrol.si

V primeru, da potrdila o nekaznovanosti ne uspejo pridobiti do izteka roka za prijavo, lahko slednjega dostavijo na dan testiranja.​